Taysta's Food Tour 2023 | Stockholm | 8 unika restauranger

Taysta's Food Tour i Stockholm

0 omdömen

Om Upplevelsen


Häng med på en grym food tour i Stockholm! Vi arrangerar en unik matvandring genom stans vackra gator. 

 

Det här är en härlig matvandring med folkfest-stämning, du och ditt sällskap går mellan olika restauranger i egen takt. Umgås, vandra och njut av god mat och dryck. Kom till en italiensk pärla mitt i centrala Stockholm och prova deras godaste hemmagjorda pasta, beställ in det rekommenderat vinet och njut. Sedan är det vidare till nästa smakupplevelse!

 

På Taysta's food tour besöker du mellan 6-8 olika restauranger och avsmakar lika många maträtter. Det brukar ta ca 3 timmar att besöka alla restauranger och stämningen är alltid på topp.

 

Food touren tar dig igenom de bästa och mysigaste restaurangerna i olika delar av Stockholm, allt från restauranger med unika koncept till hemtrevliga och mysiga delis. 

 

Ta med dig kollegorna på en rolig after work eller varför inte din partner på en extraordinär dejt. Vi lovar dig en dag fylld med god mat och nya influenser. Låt dina smaklökar dansa sig genom mysiga och hemtrevliga restauranger och läckra desserter på den här spännande och upplevelserika matvandringen. 

 

Det här smakäventyret passar även den nyinflyttade i Stockholm, då en food tour blir ett roligt sätt att upptäcka Stockholms restauranger. Och vem vet, kanske du till och med hittar en ny favorit. 

 

Så ta på dig vandringsskorna och kom gärna med en tom mage så att du kan avnjuta den goda maten! Det här kommer du inte att glömma i första taget.

  • En mysig vandring för dig och ditt sällskap

  • En rolig upplevelse för alla nyfikna

  • Perfekt sätt att upptäcka nya restauranger i Stockholm

  • 6-8 olika avsmakningsrätter

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS