Upplevelser
Skribent Andrea
Mar 16, 2018

Bröllopspresentstips

Vi har ett riktigt unikt bröllopspresent tips till dig! Äktenskap är något som är otroligt speciellt. Att få dela upplevelsen och lyckan med ett brudpar som står dig nära, det är något ovärderligt. Precis som att varje bröllop är unikt vill vi ofta hitta en unik bröllopspresent att ge som gåva till brudparet. De flesta brudpar får saker som ljusstakar, porslin, tavlor och annat gulligt. Frågan är, vill du vara en i mängden eller vill du hitta något unikt och speciellt att ge bort? Vi vet hur det känns när man vill ge en unik present men man vet inte vad. Det är en av anledningarna till varför vi valde att ta fram Taystas presentkort. Vi visste att det vi hade skapat kunde vara en annorlunda bröllopspresent upplevelse att ge bort! Köp: Många olika mat- och dryckesevent i ett och samma presentkort!

En annorlunda bröllopspresent

Ett förälskat par vill gärna spendera mycket tid och uppleva olika saker tillsammans. Varför inte ge dem ännu en anledning till att spendera kvalitetstid? Det finns en hel del upplevelser att välja mellan nuförtiden, men det vore roligt om den också kunde vara romantisk. Tänk dig en salong med levande ljus, underbara dofter och utsökt vin. Det låter som en dröm, eller hur? Under en dryckesprovning med Taysta kan man testa olika viner, öler, whiskys, ostar med mera, i en härlig atmosfär. Detta är ett perfekt tillfälle för paret att dela med varandra; de får lära sig något nytt tillsammans, diskutera alla smaker de upplever och komma närmare varandra som makar. En dryckesprovning är en romantisk och unik bröllopspresent, allt i ett.

En unik och minnesvärd present

Saker, ting och prylar blir ofta bortglömda, undanställda eller går till slut sönder. Det är just därför en unik bröllopspresent upplevelse är så bra. En upplevelse skapar en minnesvärld dag som är perfekt för nygifta, speciellt eftersom minnet blir så mer värdefullt när det delas med ens nya livspartner. Upplevelsen är fylld med ny kunskap, intressanta smaker och en härlig atmosfär. Chansen att någon annan skulle ge brudparet samma present är också väldigt liten. Vem vet, ett Taysta presentkort i bröllopsgåva kanske gör dig till årets vän! 

En upplevelse skapar en minnesvärld dag som är perfekt för nygifta, speciellt eftersom minnet blir så mer värdefullt när det delas med ens nya livspartner

Populära upplevelser

Att ge bort upplevelser har blivit populärt med åren och oftast ger man bort resor. Många upplevelser är dyra. Därför kan det verka svårt att hitta en upplevelse av hög kvalitet till ett bra pris. Det är därför Taystas presentkort är så bra. Våra prisvärda dryckesprovningar leds av kunniga sommelierer, whiskymästare, kockar och ölbryggare. Vi vet vad vi talar om och man lär sig garanterat något nytt under provningen. Med kunskap, passion och glädje kan vi erbjuda en underbar, intressant och lärorik upplevelse.

Vi skapar event av kvalitet

Våra event är skräddarsydda för att vara inspirerande och värdefulla. Vi anstränger oss för att hålla eventen på mysiga platser som hotell och salonger så att atmosfären bidrar till den positiva upplevelsen. Dessutom är våra drycker och tilltugg noga utvalda och av god kvalitet.

Vi har något för alla

Om du trodde att vi endast gör vin- och ölprovningar, så trodde du fel. Vi har en lång rad av varierande event som inkluderar whisky, champagne, cider, sprit, ost, choklad och lakrits. Det finns något för alla. Som du ser ovan har vi så varierande event att vi har något för alla, oavsett om man föredrar vin, öl eller whisky. De som föredrar choklad över ost, kan välja en dryckesprovning med underbar choklad. Vi har tänkt på allas smaker. Missa inte:En lyxig champagneprovning - perfekt till brudparet!

Anpassa presentkortet efter brudparet

Om du känner att en romantisk, unik och intressant dryckesprovning är något brudparet skulle uppskatta, finns det inte bara ett utan tre olika presentkort att välja på. Välj mellan Silver, Guld och Diamant. Tänk lyx, lyxigare och lyxigast. Med presentkort Silver kan paret välja mellan enskilda provningar såsom vinprovning, ölprovning eller chokladprovning. Om du inte tror att det är nog för brudparet kan du ge dem den lite mer avancerade varianten, presentkort Guld. Här får de välja mellan till exempel vin och choklad eller ost, öl och ost eller whisky med tilltugg. Det lyxigaste alternativet, presentkort Diamant, erbjuder bland annat ale med hårdost, whisky med marmelad eller champagne och mat. Nu har vi lagt allt framför dig: vilka vi på Taysta är, hur våra provningar fungerar och vilka presentkort vi har. Sedan är vårt sista tips att anpassa ditt val av presentkort till vad brudparet skulle uppskatta mest. Vilket du än väljer att ge bort som bröllopspresent, kommer de definitivt att få en prisvärd upplevelse fylld av magi och inspirerande smaker. Du hittar våra presentkort här.

Rekommenderat

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS