Upplevelser
Skribent Frida
Jul 23, 2014

Romprovning2

Romprovning

Det bästa med att ha en passion för rom är dryckens, till synes, oändliga utbud av producenter och stilar. Varje årtal, stil, och producent medför nämligen en helt unik smak! Det finns därför mängder med upplevelser som bara väntar på att avnjutas. En romprovning passar därmed alla smaklökar!
Ett spännande äventyr!

En Romprovning pågår i cirka 1,5 timme. Sommelieren kommer att guida dig genom grundsmakerna, dryckens uppbyggnad och tillverkningsprocessen. Visste du till exempel att rom framställs av sockerrörs biprodukter såsom melass eller direkt från jäst sockerrör juice? Under själva provningen får du även höra mer om dryckens spännande historia som inkluderar pirater, den engelska flottan och triangelhandeln.

Vi svarar på dina frågor och tar även upp hur man bäst gör för att prova en rom och hur man känner skillnad mellan de olika stilarna.

Följ med på ett spännande äventyr till romens värld!

Professionell och personlig sommelier.

Fyra utvalda Romsorter under ett tema

Säsongsanpassat tilltugg utformat efter temat.


Det är rekommenderat att undvik starka parfymer och inte dricka kaffe före provningen då det trubbar av sinnena. Minimiålder 18 år. Samtliga provningar pågår i cirka 1,5 timme.


Avbokning ska senast ske 14 dagar innan upplevelsen äger rum. Lika så kan Taysta skjuta fram en upplevelse på grund utav exempelvis, olycka, sjukdom eller brist på deltagare. Detta gör det smidigare för er som kund samt garanterar kvaliteten på Taysta's samtliga provningar. I sådana fall får våra kunder möjlighet att boka om sig till en valfri provning i valfri stad under sex månader.

Rekommenderat

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS