Vinresa till Champagne - Taysta

Vinresa till Champagne

2 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande vinresa till vinregionen Champagne! Våra vinresor i norra Frankrike utgår från Paris flygplats där vi möts och åker tillsammans till Champagne.  

Under den här resan kommer du träffa vinmakarna bakom några av världens bästa viner. Fokus på tradition, vinkultur samt mat och champagne i kombination. Läs mer och boka din resa.

Bokningsdeposition: 3150 kr
Pris: 10500 kr per person

Kontakt


Omdömen

5.0/5
av 2 omdömen
AL

Anna Ljungberg

13 Jan 20205/5

Jag och min man hade den bästa vinresan någonsin! Henrik var fantastisk, så kunnig och väldig rolig! Det var bara 8 av oss så det blev väldigt trevligt. Bra program, goda viner och underbart landskap. Rummen var helt ok och middagen på kvällen var en upplevelse utöver det vanliga. Personalen mycket trevlig!!

SB

Stina Bergqvist

13 Jan 20205/5

Mycket bra och kunnig guide. Bra information om de olika vingårdarna och vinerna, karismatiska vinpersonligheter och mysiga undangömda vinbarer med utsökt mat. Vinbonden och hans fru på vingården i Montalcino var enastående och så goda viner med gott tilltugg. Det var roligt att lära sig mer om maten och fransk kultur i allmänhet. Rekommenderas!

Platser


Datum i Paris


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Paris

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS