Whiskyprovning online

0 omdömen

Om Upplevelsen


För alla whiskyälskare har vi även ett online-event för dryckesfantaster som är intresserade av att lära sig om denna fascinerande dryck hemma! Bjud med dina närmsta och ta del av olika whiskysorter, dess svindlande historia och distinkta smaker.

 

Whisky är en traditionell och spännande dryck som idag är spridd över världens alla hörn och kanter. Den passar sig mycket bra som groggvirke till drinkar, men avnjuts bäst i sitt klassiska tillstånd då det finns en stor variation av sorter beroende på var i världen drycken tillverkats.

 

På våra webbaserade whiskyevent får du kunskap om hur du bäst upplever den fina drycken och vad som skiljer de olika sorterna åt. Du får smaka på olika whiskysorter utefter vår whiskymästares tema för kvällen i en lärorik provning i ditt eget hem.

 

Vår whiskymästare delar med sig av hur processen att tillverka whisky ser ut och du får uppleva hur olika whiskysorter smakar med passande tilltugg för varje sort.

 

Följ med på denna hisnande whiskyresa och nyttja dina nya kunskaper om den mytomspunna drycken som vi lärt oss att älska!

  • En rolig och spännande provning!

  • Professionell och personlig whiskymästare

  • Fem utvalda whiskysorter med passande tilltugg

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Datum online


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS