Whiskyprovning i Jönköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med dig din partner eller en god vän till en berikande och smakrik Whiskyprovning på Spritbarens härliga bar i underbara Jönköping. 

 

Whisky, eller livets vatten som det även kallas är en sprit som tillverkas av spannmål. Tillverkningsprocessen är relativt enkel när det kommer till Whisky. Allt du behöver är korn, vatten och jäst. Whisky har en lång historia och dryckens rötter går tillbaka till åtminstone 1100-talet. Detta är något som du får lära dig under en av våra provningar.

 

Under en av whiskyprovningarna får du under cirka 60 – 90 minuter smaka på 5 olika sorters whisky som du själv har valt ut. En av våra kunniga whiskyexperter kommer sedan att gå igenom sorterna. Du får under kvällens gång tips och trix på mat som passar bäst till de sorter du valt ut. Under kvällen har du chansen att ställa alla frågor du har som berör spriten. Du får även lära dig mer om spritens tillverkningsprocess och vad det är som skiljer de olika varianterna åt, samt så får du en förklaring till varför whisky smakar olika även om de är gjorda på exakt samma sätt. 

  • En rolig och spännande provning!

  • Professionell och personlig whiskymästare

  • Fem utvalda whiskysorter med passande tilltugg

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Jönköping


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS