Whiskyprovning i Göteborg

5 omdömen

Om Upplevelsen


Letar du efter den perfekta presenten till en whiskyälskare? Då har du hittat rätt! Överraska med en härlig whiskyprovning i våra härliga lokaler i Göteborg där ni kan provsmaka olika sorters whisky, men även lära er intressanta fakta om denna uttrycksfulla dryck. 
 

Whisky, även kallat “livets vatten” eller “Uisgebeatha” på gaeliska har druckits i över 500 år. Trots att det bara används 3 ingredienser för att tillverka drycken, så finns det en hel uppsjö av olika smaker och varianter. Vad kan detta bero på? 
 

Det och mycket mer får du lära dig på en av våra whiskyprovningar där du blir guidad i whiskyns värld av en av våra kunniga whiskymästare. Vi kommer att gå igenom bland annat tillverkningsprocess, vad som skiljer sig åt mellan länder och regioner, och vad det är som ger whiskyn sin distinkta smak och karaktär.
 

Självklart får du även provsmaka mellan 4 och 8 olika sorters whisky, speciellt handplockade av kvällens whiskymästare för att kittla dina smaklökar. Under 1,5-2 timmar får du följa med på en spännande och lärorik resa. Vi möts i våra lokaler i goa och glada Göteborg. Kom ensam, eller ta med dig gott sällskap så ses vi där!

  • Max 28 platser per event

  • En rolig och spännande provning!

  • Professionell och personlig whiskymästare

  • Fem utvalda whiskysorter med passande tilltugg

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

5.0/5 av 5 omdömen

Pontus Gustafsson

25 May 2022 5/5

Fantastisk upplevelse som uppskattades av hela vårt gäng :)

Helena Wall

25 May 2022 5/5

Väldigt trevligt och lärorikt med mycket information som man inte hade en aning om. Vinexperten var en väldigt trevlig lärare 😀

Platser


Datum i Göteborg