Vinprovning i Växjö

10 omdömen

Om Upplevelsen


Gå på vår klassiska vinprovning i Växjö och bli en riktig vinkännare! Att välja rätt vin till rätt tillfälle kan vara en svår uppgift när man vanligtvis väljer vin baserat på flaskan. 

 

Vinet gjorde succé som måltidsdryck på medeltiden då det fanns risk för att vattnet skulle vara förorenat och därmed inte säkert att dricka. Nuförtiden har vi andra anledningar till att dricka vin. Det är framförallt dess smakegenskaper som många har fastnat för. 

 

Kvällen bjuder på en guidning i vinets värld. Du kommer lära dig allt om vindistriken och hur vin tillverkas. Denna provning passar alla och inga förkunskaper krävs.  

 

Vår duktiga sommelier väljer ut goda viner. Dessa avnjutas tillsammans med ostar och andra goda delikatesser. Under provningens gång får du ta del av många bra tips på hur du ska tänka när du kombinerar vin med mat hemma. Målet med vinprovningen är att du ska inspireras till att våga experimentera med olika smakkombinationer hemma i ditt eget kök.  

 

Med dina nyfunna kunskaper kommer det garanterat att vara roligare och enklare att välja vin till din nästa middagsbjudning. 

 

Ta med dig en god vän eller din partner för en oförglömlig afton!

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Sex utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.8/5 av 10 omdömen

Petra Rosén

19 Apr 2023 5/5

Väldigt bra!!!

Filip Mathisson

02 Jun 2022 5/5

Mycket trevlig värd som höll i provningen! Rekommenderar varmt!

Platser


Datum i Växjö


Liknande Evenemang


NYHETSBREV

SNABBLÄNKAR