Vinprovning i Västerås

118 omdömen

Om Upplevelsen


Varmt välkommen till en lyxig vinprovning i Västerås. Denna smakresa äger rum på olika platser i Västerås, men en stor favorit är de moderna lokalerna på exempelvis Steam Hotel och den anrika lokalerna på Västerås Slott. Där kan du verkligen slappna av och njuta av fantastiskt vin och utsökta tilltugg. Vår förhoppning är kunna lyckas inspirera dig att utforska nya smakkombinationer på egen hand. 

 

Kärlekens dryck och samtidigt en dryck som nog går att kombinera med dem flesta smaker, vare sig det handlar om dessert, grillat eller en härlig lyxmiddag. Med en flaska vin kan det aldrig slå fel! 

 

Vin är dessutom en dryck med en riktigt lång och rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, före Jesus Kristus. Det finns mycket nytt att upptäcka om denna dryck, utöver dess goda smak till middagen.

 

På vinprovning med oss blir du guidad av en av våra personliga sommelierer som tar med dig på en resa genom denna intressanta historia, visar dig hur drycken förvandlas från vindruva till den smakrika drycken i ditt glas. Du får också lära dig om hur du bäst kombinerar ditt vin, oavsett om du vill kombinera det med en god bit lyxig choklad eller något så enkelt som pizza.

 

Du kan se fram emot en kväll med goda smaker, härlig stämning och många skratt. Varför inte dela det med din partner eller en kompis?

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 40 deltagare