Vinprovning i Västerås

127 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med din partner eller familj till en enastående vinprovning i Västerås! 

 

Denna smakresa äger rum på olika platser i Västerås, men en stor favorit är de anrika lokalerna på Västerås Slott och de moderna lokalerna på exempelvis Steam Hotel. Där kan du verkligen slappna av och njuta av fantastiskt vin och utsökta drinktilltugg. Vår önskan är att kunna lyckas inspirera dig att utforska nya smakkombinationer på egen hand. 

 

Kärlekens dryck och samtidigt en dryck som nog går att kombinera med dem flesta smaker, vare sig det handlar om dessert, grillat eller en härlig lyxmiddag. Med en flaska vin kan det aldrig slå fel! Förutom att vin är kärlekens dryck så blev det en standardvara i det grekiska samhället och till sist blev drycken en symbol för handel och religion. 

 

På en vinprovning med oss, vägleds du ut av en av våra personliga sommelierer som tar med dig på en resa i vinets värld, visar dig hur drycken förvandlas från vindruva till den smakrika drycken i ditt glas. Du får också lära dig om hur du bäst kombinerar ditt vin, oavsett om du vill kombinera det med en god bit lyxig choklad eller något så enkelt som pizza.

 

Du kan se fram emot en kväll med goda smaker, härlig stämning och många skratt. Varför inte dela det med din partner eller en kompis?

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 40 deltagare