Vinprovning i Umeå

0 omdömen

Om Upplevelsen


Äntligen erbjuder vi vinprovningar även i Norrland! Välkommen till en klassisk vinprovning i Umeå som passar alla som vill lära sig mer om vin. 

 

Röda viner har många positiva hälsofördelar. Det minskar dina chanser att få en stroke jämfört med personer som inte dricker. För män och kvinnor som dricker måttligt minskar det deras chans att utveckla typ 2-diabetes med 30 %.

 

Idag dricker man denna populära dryck främst på helger eller när man har gäster över. Det kan vara en utmaning att välja rätt vin till middagen då utbudet är brett och valmöjligheterna många. Vår sommelier ger dig praktiska råd för hur man ska tänka vid val av vin. Vilka viner passar till vilka maträtter? Efter denna vinprovning kommer det vara mycket enklare att lyckas välja rätt bland alla vinflaskor på Systembolagets hyllor.  

 

Under provningens gång går vi först igenom vinets proveniens och vinprovningsmetodik för att sedan gå vidare till själva provningen. Vår vinexpert har valt ut 8 högkvalitativa viner som du får prova. Vårt mål med denna kväll är att inspirera dig till att våga experimentera med olika smakkombinationer i ditt eget kök. 

 

Bjud med en god vän till en festlig vinprovning eller fira något speciellt med din partner!

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Sex utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Umeå


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS