Vinprovning i Örebro

35 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande vinprovning i Örebro och prova utvalda viner tillsammans med passande smakbitar! 

 

Vi arrangerar vinprovningar på Svampen i Örebro högt ovanför molnen, på Örebro ostbutik och i en mysig vinkällare nära Wadköping. 

 

Under eventet så kommer du prova helt nya smakkombinationer under avslappnade och trevliga former med många skratt. Du kommer lära dig en hel del om vin och mat och kombinationer dem sinsemellan. 

 

Få nya och spännande idéer till nästa fest, middagsbjudning eller hemmakväll. Vin är en härlig dryck med stor variation av smaker som du med lätthet kan kombinera med de flesta maträtter, vare sig det handlar om husmanskost, grillat eller gourmetmat. Eller varför inte till en smarrig dessert?

 

Vår personliga sommelier kommer kvällen till ära att välja ut ett antal spännande viner i kombination med goda tilltugg som riktigt väcker dina sinnen till liv. Många av våra gäster upplever en slags aha-känsla på våra vinprovningar i Örebro, något som inspirerar dem till att fortsätta att utforska nya smaker och kombinationer.

 

Du bjuds på gott om tips på hur du kan fortsätta att prova dig fram och lära dig mer om vin på egen hand. Utöver detta så kommer vi också att doppa tårna i vinets rika och fascinerande historia såväl som de steg druvan går igenom tills den till slut blir ett färdigt vin.

 

Vare sig du kommer ensam eller i gott sällskap så möts du av ett glatt och härligt gäng redo för att åka på denna resa tillsammans med dig. Varmt välkommen!

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.7/5 av 35 omdömen

Mats Forsberg

22 Nov 2021 5/5

Trevlig och bra sommelier. Fantastiskt engagemang och full utav intresse för det hon höll på med. Kommer verkligen rekommendera detta evenemang till mina vänner och bekanta.

Maria Aspfors

22 Nov 2021 5/5

En trevlig kväll med en kunnig sommelier som guidade oss genom olika smakupplevelser. En lärorik och god fredag.

Platser


Datum i Örebro