Vinprovning i Örebro

93 omdömen

Om Upplevelsen


Är du intresserad på att prova utvalda viner tillsammans med passande smakbitar? Häng då med på en vinprovning i mysiga Örebro.

 

Vi arrangerar vinprovningar på exempelvis Svampen i Örebro högt ovanför molnen eller i en mysig vinkällare nära Wadköping. 

  

Få nya och intressanta idéer till nästa fest, middagsbjudning eller hemmakväll. Vin är en härlig dryck med stor variation av smaker som du med lätthet kan kombinera med de flesta maträtter, vare sig det handlar om husmanskost, grillat eller gourmetmat. Eller varför inte till en smarrig dessert?

 

Vår personliga sommelier kommer kvällen till ära att välja ut ett antal goda viner i kombination med goda tilltugg som riktigt väcker dina sinnen till liv. Många av våra gäster upplever en slags aha-känsla på våra vinprovningar i Örebro, något som inspirerar dem till att fortsätta att utforska nya smaker och kombinationer.

 

Du bjuds på gott om tips på hur du kan fortsätta att prova dig fram och lära dig mer om vin på egen hand. Utöver detta så kommer vi också att doppa tårna i vinets rika och fascinerande förflutna såväl som de steg druvan går igenom tills den till slut blir ett färdigt vin.

 

Vare sig du kommer ensam eller i gott sällskap så möts du av ett glatt och härligt gäng redo för att åka på denna resa tillsammans med dig. Välkommen nybörjare som expert!

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Längd: cirka två timmar