Vinprovning Online

62 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en vinprovning online hemma framför datorn eller tv:n! Bjud med dina vänner och lär er mer om intressanta viner. Det blir ett lättsamt och roligt event där du får lära dig ny och spännande smakkombinationer. Tips på passande tilltugg och middagstips. Med andra ord, ett perfekt event innan middagen!
 

På vår “live” vinkurs online så får du lära dig mer om vin och samtidigt prova och ställa dina frågor om vinerna direkt till en professionell sommelier! Vinprovningar är idag ett mycket socialt och populärt event för alla vinintresserade. Från vinprovningar på en italiensk vingård till event hemma i soffan – idag är vinprovningar tillgängliga för alla på webben!
 

På våra onlinekurser för vinprovningar får du lära dig om olika typer av vinsorter, vinproduktion och vin tillsammans med mat i olika kombinationer. Vin är en alldeles utsökt dryck att matcha med bland annat ostar, lakrits och choklad.

 

Vinets värld kan vara svår att förstå sig på, då det finns minst lika många stilar som det finns sorter av vin. Tillsammans med en av våra kunniga sommelier guidas du därför igenom allt du bör ha i åtanke när du provar denna utsökta dryck. Allt detta och mycket mer får du ta del av direkt genom din dator.

 

Vår vinexpert låter dig smaka på speciellt utvalda kvalitetsviner och matchar ihop dessa med himmelska tilltugg som förhöjer upplevelsen.

 

Detta är ett personligt och givande vinprovning online där du kan avnjuta tillsammans med goda vänner en kväll som passar dig. Vi kan garantera att du lämnas med en ny kärlek till de fantastiska druvorna och dess karaktär. Följ med!

Glöm inte att ladda ner vårt populära: vinprovningsprotokoll.

 

Vill du lära dig om vin på djupet? Gå då på vår vinkurs online - en bredare vinutbildning.

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Vinlista med goda viner, passande smakbitar och tilltugg

  • Längd: cirka 2 timmar