Vinprovning i Malmö

14 omdömen

Om Upplevelsen


Unna dig lite vardagslyx och följ med på en vinprovning i vår härliga vinkällare vid Västra hamnen i Malmö. Vår duktiga sommelier tar med dig på en oförglömlig smakresa där du får provsmaka utsökta vinsorter och upptäcka nya smakkombinationer. Dessutom kommer du att få lära dig många intressanta fakta om vinets ursprung och egenskaper. 

 

En vinprovning hos oss handlar om så mycket mer än att sätta sig ner med ett glas eller två och dricka en av våra mest populära och kända drycker. Det är en resa genom smakernas värld och en chans att få uppleva allt som vinet har att erbjuda med alla dina sinnen.

 

Din guide på denna resa är en av våra kunniga sommelierer som berättar om de bästa smakkombinationerna för att få ut det mesta av ditt vin, innan du själv får prova. Du får prova noga utvalda viner från den nya och gamla världen, tillsammans med lika noga handplockade tilltugg som innefattar allt från choklad till ost och även lakrits.

 

Utöver detta får du också lära dig mer om vinets rika och mångåriga historia, samt processen den går igenom innan den hamnar i ditt glas. 

 

Vi samlas i en mysig lokal vid Västra hamnen intill Öresund som skiljer oss från Danmark. Varför inte ta med dig en god vän eller någon speciell på en smakrik kväll?

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 28 deltagare

Kontakt


Omdömen

4.5/5 av 14 omdömen

Lovisa Ransnäs Weinhagen

09 Aug 2021 5/5

Fantastiskt trevligt arrangemang! Sommelieren var jätteduktig på att göra det intressant och vi båda tyckte verkligen det var roligt!

Barbro Lindberg

24 May 2021 5/5

Min dotter och svärson fick vinprovningen av mig i present. Dom lärde sig mycket och var väldigt nöjda!

Platser