Vinprovning i Jönköping

2 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande vinprovning i Jönköping! Ta med någon du tycker om och skapa nya minnen medans ni njuter av goda viner och tilltugg i en av Jönköpings mysigaste lokaler. 

 

Vin är en favoritdryck hos många. Vissa vinälskare kallar det till och med för ”poesi i en flaska”. Men visste du att vinet en gång i tiden användes för medicinska ändamål? Vinet har en väldigt lång och spännande historia. Följ med på en oförglömlig resa i vinets tecken och låt vår duktiga sommelier guida dig i vinets värld.

 

 Förutom vinets historia kommer vi att gå igenom vinets fem grundsmaker, samt hur man ska gå till väga under vinprovningen. Du kommer även få mer kunskap om allt ifrån druvodling till vintillverkning.  

 

Vår duktiga sommelier ger dig bra tips på hur du ska tänka när du kombinerar vin med mat hemma i ditt eget kök.  

 

Under de 2 timmar som vinprovningen pågår kommer du att få smaka på åtta utvalda kvalitetsviner tillsammans med himmelskt goda tilltugg som vår sommelier valt ut kvällen till ära. Vår förhoppning är att du vid kvällens slut ska känna dig inspirerad och kittad till att utforska nya smakkombinationer på egen hand. 

 

Varför inte överraska din partner eller en nära vän med en minnesrik kväll där underbara viner, härligt sällskap och många skratt utlovas? 

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Sex utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

5.0/5 av 2 omdömen

Linn Stenberg

08 Jun 2022 5/5

Monica Lidström

01 Feb 2022 5/5

Informativ och lättsam provning i fantastisk slottsmiljö.

Platser


Datum i Jönköping


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS