Vinprovning i Jönköping

7 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med någon du tycker om och skapa nya minnen medans ni njuter av goda viner på en vinprovning i en av Jönköpings mysigaste lokaler. 

 

Vin är en favoritdryck hos många. Men visste du att vinet en gång i tiden användes för medicinska ändamål? Vinet har en väldigt lång och rafflande historia. Låt vår duktiga sommelier guida dig genom en oförglömlig resa i vinets tecken. 

 

Vi kommer att gå igenom vinets fem grundsmaker, du kommer även få mer kunskap om allt ifrån druvodling till vintillverkning. Europa tillhör i vinsammanhang den gamla världen och i Europa finns vinländer såsom, Frankrike, Italien och lite otippade Ungern.  

 

Under de timmar som vinprovningen pågår kommer du att få smaka på kvalitetsviner tillsammans med himmelska smakbitar som valts ut. Vår förhoppning är att du vid kvällens slut ska känna dig inspirerad och kittad till att utforska nya smakkombinationer på egen hand. 

 

Varför inte överraska din partner eller en nära vän med en minnesrik kväll där underbara viner, härligt sällskap och många skratt utlovas?

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Sex utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.9/5 av 7 omdömen

Ann-Britt Lantz

12 Apr 2023 5/5

Duktig, kunnig och inspirerande sommelier. Lättsam och rolig provning som gav mersmak av att veta mer om vin och vad man kan ha till vinet.

Carina Wallin

11 Mar 2023 5/5

Det var mycket lärorikt intressant och en rolig upplevelse. Vinexperten förmedlade sina goda kunskaper på ett enkelt och givande sätt.

Platser


Datum i Jönköping