Vinprovning i Helsingborg

0 omdömen

Om Upplevelsen


Vill du lyxa upp vardagen lite? Då är en lyxig vinprovning i Helsingborg, det du söker. Det blir en mysig kväll som präglas av goda smaker, många skratt och en hel del nya kunskaper om vin. Vår förväntan är att du i slutet av provningen har huvudet fullt av idéer till din nästa middagsbjudning.  

 

Vin är ett brett och komplext ämne som tar åratal att bemästra. I forntida Grekland tog middagsvärden den första klunken vin för att säkerställa att vinet som serverades till gästerna inte var förgiftat. Det var här frasen "att dricka för sin hälsa" uppstod.

 

En av våra experter guidar dig i vinets fängslade värld och lär dig att experimentera med nya smaker. Tillsammans går ni igenom grundsmakerna och metodiken för att prova vin. Under kvällens gång kommer du att få mer kunskap om de olika druvorna som används, hur vindruvor odlas, vad som skiljer de olika vinregionerna åt och hur man tillverkar vin.  

 

Under kvällen kommer vi att ta oss tid att smaka på fantastiska viner av hög kvalitet tillsammans med, allt från en smakrik chokladbit till deliciösa ostar. Vår duktiga vinexperter ger dig goda råd om hur du bäst kombinerar vin med olika maträtter hemma. När du sedan vid kvällens slut lämnar våra mysiga lokaler, kommer du att ha etablerat en bra grund för hur du ska kunna utforska vinets värld vidare på egen hand.  

 

Varför inte komma förbi med någon speciell och spendera en mysig och givande kväll med utsökta smaker i härligt sällskap?

  • En rolig vinprovning!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Sex utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Helsingborg


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS