Vinprovning i Göteborg

40 omdömen

Om Upplevelsen


Överraska någon speciell med en vinprovning i Göteborg! Finns det ett härligare sätt att umgås än att få njuta av några noga utvalda vinsorter tillsammans med goda tilltugg, samtidigt som ni lär er mer om vinets intressanta historia och tillverkning? 

 

Vin är en dryck med en lång och rik historia, och vi kan nog alla hålla med om att det går bra att kombinera med det flesta olika tilltugg. Utöver det så finns det väl heller ingen dryck som man förknippar mer med kärlek? Varför inte ta med dig din käresta eller en god vän på en vinprovning i våra lokaler i goa och glada Göteborg?

 

Vår kunnige sommelier tar med er på en oförglömlig resa i vinets tecken och delar samtidigt med sig av olika små anekdoter och spännande fakta om en av våra favoritdrycker. Vin är inte bara en dryck, för många är det mycket mer än så. Många vinälskare kallar det ”poesi i en flaska”.

 

Du får även smaka på olika vinsorter och lära dig hur de fungerar i kombination med olika tilltugg, så som bland annat lakrits, choklad och ost. Du får veta mer om vinets historia och hur det går från druva till en smakrik alkoholdryck. 

 

Just vin har en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden, ända till antikens Grekland, vilket betyder att det finns mycket nytt att lära sig och upptäcka! Följ med oss på ett vinäventyr i centrala Göteborg!

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar