Vinprovning i Gävle

94 omdömen

Om Upplevelsen


Varför inte överraska din älskling med en dejtkväll utöver det vanliga? Spendera kvällen hos oss på en vinprovning på exempelvis Gävle Konserthus, Gävle teater eller på Elite Grand Hotel i centrala Gävle! Vare sig du tar med någon eller kommer själv, är du garanterad en härlig kväll i gott sällskap. 

 

Vinet sträcker sig längre tillbaka i tiden än de flesta av oss vet – till och med innan Kristus tid. Det finns mycket att utforska och lära sig mer om. 

 

Ett bra ställe att börja på är en av våra provningar där du blir led genom denna historia av en av våra professionella sommelierer. Tyvärr är två timmar alldeles för kort för att lära sig allt, men det är en bra start! Sedan får du självklart komma tillbaka på fler provningar!

 

Utöver en historielektion så får du så klart också smaka på viner som är speciellt valda för kvällen, tillsammans med goda smårätter som till exempel choklad eller varför inte lite lyxig lakrits. Det blir många smakrika smakkombinationer under denna afton! Här i Gävle hittar du dessutom vår vinprovning med temat mousserande viner, perfekt för den som brinner lite extra för bubblor.

 

Du får även goda råd längs vägen för hur du kan fortsätta denna smakresa på egen hand även efter att provningen är över. Passa på att notera på vårt egna bordsunderlägg, hur du bäst kombinerar ditt vin med både mat och dessert.

  • Roliga vinprovningar!

  • Professionell och personlig sommelier

  • Utvalda kvalitetsviner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 40 deltagare