Tequilaprovning i Jönköping - Hitta din nya favorit!

Tequilaprovning i Jönköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Gå på en tequilaprovning utan dess like i den trevliga Spritbaren i fina Jönköping. Passa på att komma förbi efter jobbet eller ta med dig en god vän för att uppleva tequila på ett sätt du aldrig upplevt den förr. 

 

Tequila är tillverkat av blå agave och är en vanlig ingrediens i cocktails. I Mexiko där spritsorten härstammar dricks den som den är, medan i länder runt om i Europa dricks den i ett shotglas med salt och en citron eller lime. I sydvästra Mexiko i delstaten Jalisco produceras det mest tequila, med det tillverkas även i andra delar som Tamaulipas, Michoacan och Nayarit .

 

Visste du att under spanska sjukan 1918 hänvisades patienterna att dricka tequila med lime och salt för att lindra symptomen. Idag är tequila inte längre ett botemedel, men spriten kan fortfarande hjälpa till att lindra halsont, lindra nästäppa och bättra på sömnen.

 

Under kvällens gång får du höra anekdoter om tequilas intressanta historia, medan du får prova cirka 5 olika sorter av tequila. Det blir en oförglömlig kväll, så häng med!

  • Tid: Ca 50- 90 min

  • Utbildad och trevlig sommelier

  • Testa 5 olika sorter tequila

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Jönköping


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Jönköping

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS