Smørrebrød-Öl-Snapsprovning - Upptäck Sveriges smaker

Smørrebrød-Öl-Snapsprovning

1 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen på en spännande provning i Blekingsk anda. Kliv in i vår hemtrevliga lokal på Södermalm. Den här provningen har vi snickrat ihop för dig som gillar att upptäcka nya smaker utan att behöva lämna hemstadens trygghet. Lax, ost, pilsner och snaps är några komponenter av den här magiska kvällen.

 

Under ca 90 minuter tar Jonna med dig på en smakresa till södra Sverige. Du kommer att få smaka på några fantastiskt fina smørrebrød som är namnet på den traditionella danska öppna mackan på rågbröd med olika toppings. Under de senaste åren har den här trenden tagit sig över Öresundsbron och blivit en älskad maträtt även i Skåne. Krispigt bröd med goda toppings – vem skulle tacka nej till det? Dessutom kommer du att få lära dig mer om smørrebrødets intressanta historia. Jonna lägger stort fokus på att använda sig av råvaror som är i säsong och som kommer från Blekinge och Skåne.

 

Tillsammans med några goda hantverksöler från Danmark och Blekinge samt kända och mindre kända snaps blir det här en smakupplevelse du sent kommer att glömma! Låt dig svepas med in i smørrebrødets fantastiska värld!

 

Ta med någon som gillar mat och häng med på en smakresa där ni upptäcker nya spännande smaker i gott sällskap.

 

  • Tid: Ca 90min

  • Professionell och trevlig kock

  • Öl och snapsprovning

  • Provning på olika smørrebrød

  • Spännande provning i skånsk anda

Kontakt


Omdömen

4.0/5
av 1 omdömen
DJ

Dan Jämhammar

06 Apr 20224/5

Goda och välgjorda smørrebrød, men matmängdsmässigt "snålt" tilltaget i förhållande till upplevelsens pris. Som en förrätt, inte mer. Skulle även kunna vara lite större fokus på smørrebrødens namnhistoria, inte bara "man tager vad man haver" och gjorde ett smørrebrød av det. T.ex "dyrlægens natmad" som har sin speciella historia. I Danmark serveras även 'højbelagt smørrebrød".

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS