Ostprovning i Örebro 2023 | Goda ostar i fokus!

Ostprovning i Örebro

0 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen till en fantastisk ostprovning i Örebro, där vi samlat ostar från världens alla hörn! Osten är idag en delikatess i många länder, men dess ursprung förblir mystiskt. Enligt en legend så började det med en handelsresenär som reste genom öknen med mjölk i en pung. 

 

Värmen och rörelsen tillsammans med enzymerna från pungen skapade en ostmassa. Därmed var den första osten född. Idag kan vi välja mellan många moderna ostfavoriter som Gouda, Cheddar och Parmesan som serveras till frukost, med pasta eller på ostbricka med vin.

Information Ostprovning
Vi har medeltiden att tacka för några av dagens mest älskade ostar som Gorgonzola och Camembert, som var populära redan på den tiden. Även om ost är något vi tar förgivet idag, så finns det mycket kvar att lära sig.

 

Följ med oss på en smakupplevelse där du får chansen att utforska nya smaker med en personlig sommelier. Är du redo för ett oförglömligt smakäventyr? Under en timme ger vi oss in på en ostprovning där vi går igenom allt från ostens bakgrund till hur du bäst matchar olika ostar med dryck och mat.

  • Minst 10 utvalda ostar

  • Professionell och personlig ostmästare

  • En provning för alla nyfikna

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Örebro


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Örebro

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS