Ölprovning i Växjö - 5/5 i omdöme

Ölprovning i Växjö

0 omdömen

Om Upplevelsen


Öl är en mycket uppskattad sällskapsdryck världen över. Många har sina favoriter som de alltid återgår till. Varför inte upptäcka nya öltyper på våra spännande ölprovningar i Växjö – du kanske till och med hittar en ny favoritöl? 

 

Hör vår kunnige ölmästare berätta om ölets spännande historia. På medeltiden drack människor öl till måltider istället för vatten, eftersom det fanns risk för att vattnet skulle vara förorenat så var det faktiskt säkrare att dricka öl istället.

 

Under cirka 1,5 – 2 timmar får du lära dig mer om denna läckra törstsläckare som finns i så många typer och varianter. Ölmästaren väljer ur några spännande ölsorter att prova tillsammans med passande tuggbitar. Provningen planeras noggrant efter hur våra smaklökar fungerar så att du inte missar några smakupplevelser.

 

Du kommer självklart också att få lära dig mer om hur du kombinerar öl med olika maträtter, så att du kan fortsätta applicera dina nyfunna kunskaper hemma.

 

Varför inte överraska någon som gillar öl med en minnesrik kväll där goda öler, härligt sällskap och många skratt utlovas?

  • Rolig ölprovning för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Sex goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Växjö


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Växjö

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS