Ölprovning i Västerås

49 omdömen

Om Upplevelsen


Häng med på en ölprovning på exempelvis det anrika Västerås slott eller det trendiga Steam Hotel i Västerås och låt dig inspireras! Vid kvällens slut kommer du att ha all kunskap som behövs för att fortsätta din smakresa på egen hand. 

 

De enda drycker i världen som är mer populära än öl är faktiskt te och vatten. Tack vare detta så finns det gott om bryggerier idag som ständigt experimenterar med smaker och olika sätt att framställa öl för att tillverka nya varianter. Oavsett vilken sort du gillar så finns det många fler att utforska och prova. Om du inte riktigt vet var du ska börja, kan en provning hos oss vara en bra start.

 

Ölmästaren väljer ut ett antal öler för dig att prova på tillsammans med goda tillbehör som bland annat ost eller lakrits. Vi erbjuder också olika teman under året där du kan prova allt från rena IPA-öler och surölssorter till att dricka öl i totalt mörker – en utmaning för alla sinnen!

 

Oavsett var ditt intresse ligger så är du välkommen till oss på en riktig upptäcktsfärd i härligt sällskap! Våra ölprovningar är den perfekta aktiviteten för dig som är sugen på att hitta på något extra en en vardag efter jobbet eller för att fira in helgen!

  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Sex goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 40 deltagare

Kontakt


Omdömen

4.8/5 av 49 omdömen

Josefine Fridström

17 May 2023 5/5

Kunnig man som höll i ölprovning. Bra variation på dom olika ölen.

Juho Songer

18 Oct 2021 5/5

Intressant och mycket pedagogiskt om öl och ost! Påläst och kunnig sommelier som kunde dra parallellel till vinvärlden också! Jag kunde uppskatta smakerna på ölsorter som jag vanligtvis inte gillar bättre! Mycket trevligt!

Platser