Ölprovning i Uppsala

14 omdömen

Om Upplevelsen


Bjud dina smaklökar på en spännande smakupplevelse och följ med på en ölprovning i Uppsala Saluhall! Vår duktiga ölmästare kommer att bjuda på utsökta smakkombinationer, men även berätta om ölets historia. 
 

Öl är en av dem populäraste dryckerna i världen, bara vatten och te är mer populärt. Det har också en lång, tusenårig historia som sträcker sig tillbaka långt i tiden. Visste du att dem första nerskrivna recepten faktiskt var för just öl? 
 

Självklart har vi kommit långt sedan dess och likaså har ölet utvecklats. Idag finns det ett brett utbud av olika varianter att välja på, vilket gör det enkelt att hitta en variant som passar alla smaker. Utöver klassiskt öl parat med goda tillbehör såsom choklad, lakrits och ost, har vi också olika teman du kan utforska på våra ölprovningar.
 

Våra ölprovningar är ca 1,5 – 2 timmar långa, så missa inte exempelvis en provning i mörker där dina sinnen verkligen sätts på prov! Varför inte ta med dig en god vän eller din partner och utforska tillsammans vad ölets värld har att erbjuda? Vi ses i våra vackra lokaler vid Fyrisån!

  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Sex goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 40 deltagare

Kontakt


Omdömen

4.9/5 av 14 omdömen

Henry Nyberg

29 Mar 2021 5/5

Tack för en trevlig kväll! Mycket intressant och givande!

Anna Ekvall

29 Mar 2021 5/5

Kanonbra! Intressant och mycket kunnig ”ledare”. Vi hade en superkul kväll!

Platser


Datum i Uppsala