Ölprovning i Stockholm 2023 | Gamla Stan

Ölprovning i Stockholm

141 omdömen

Om Upplevelsen


Dyk ner i vår anrik ölkällare i sagolika Gamla stan och lär dig allt om öl. Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du kanske de bästa ölprovningarna i huvudstaden.  
 
Vi har något för alla. Kanske du önskar prova goda öler under lättsamma former och lära dig mer om en specifik ölstil? Då ska du gå på en ölprovning i Gamla stan. Vi har även ölprovningar med svensk öl på den beryktade ölbaren Akkurat på Södermalm. Unika ölprovningar med ölmästarens favoritöler på den legendariska baren Man in the Moon i Vasastan. Spännande ölprovningar på Ardbeg Embassy i Gamla stan och ölprovning med bryggeribesök på Nacka Bryggeri.
 
Häng på trenden att utforska en hel värld av öl och hitta nya favoriter! Det blir garanterat en kväll att minnas. Vår professionella ölmästare lär dig allt du behöver veta om öl samtidigt som ni umgås och har roligt! 
 
Gamla stan källarvalv
Ett mysigt källarvalv med en skön stämning. Vill du prova unika ölsorter under enkla former så är denna plats för dig. Det är lättsamma och roliga event med fokus på att lära känna olika ölstilar bättre. Det brukar alltid finns något nytt att upptäcka
 
Man in the Moon
Det är svårt att tänka sig Stockholm utan denna legend. Skulle det verkligen vara Stockholm då? Man in the Moon på Vasastan har Sveriges största utbud av öl. Med öler lagrat sedan 80-talet och med ett utbud av fler än 650 ölsorter så är det svårslaget. Kom och njut av ölmästarens favoritöler och därefter stanna kvar och prova något från de 30 ölkranarna. 
 
Ardbeg Embassy
Känner du för att prova goda öler på en stor restaurang i Gamla stan? Då är det här något för dig. Här kan du njuta av spännande öler och därefter äta en god bit mat. Ardbeg Embassy är en gastropub med många öler och whisky. Många drycker går även att prova i små mängder.
 
Nacka Bryggeri
Vill du lära dig mer om öl och mer specifikt ölbryggning? Då vill du besöka Nacka bryggeri. Bryggeriet är beläget på östra sidan och började brygga sin makalösa öl år 2015. Sedan dess har det bara vuxit i popularitet. Under förra året bryggde de hela 50.000 liter öl.
 
Information ölprovning
Du behöver inte någon förkunskap eller ta med dig något. Under kvällen tar ölmästaren med dig genom smakvärlden samt bjuder på kunskaper och en massa spännande historier. Under tiden får du prova olika ölsorter tillsammans med passande tilltugg och smakbitar. Häng på!
  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.6/5
av 141 omdömen
SL

Susanna Lindqvist

22 Nov 20235/5

God ost och öl med en duktig entusiastisk värd, det var mysigt att sitta i ett valv i Gamla stan.

FD

Frida Dahlin

22 Nov 20234/5

Roligt att få lära sig mer om öl och han var rolig och duktig som höll i själva provningen.

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS