Ölprovning i Malmö

16 omdömen

Om Upplevelsen


Varmt välkommen till en underhållande ölprovning i vår mysiga ölkällare i Västra hamnen i Malmö. Låt dig guidas i ölets värld av vår erfarna ölmästare. Du kommer att få provsmaka några utsökta öltyper tillsammans med goda smakbitar. Vem vet, du kanske hittar din nya favorit? 
 

Öl är en populär dryck som har funnits i tusentals år, och som avnjuts lika fint idag som för många år sedan. Människor har faktiskt bryggt och jäst öl lika länge som man har bakat bröd. Tillsammans med vin är det en av världens mest populära alkoholhaltiga drycker och det finns en stor mängd olika varianter, alla med olika smaker och kvaliteter att utforska.
 

På en provning hos oss får du smaka på olika goda öler tillsammans med noga valda tilltugg, så som choklad, ost och även lakrits. Alla kombinationer har en egen påverkan på ölets smak. Du får också många tips på hur du kan fortsätta lära dig mer om denna värld av smaker även på egen hand.

Utöver dem vanliga ölprovningarna så finns det också många speciella teman att välja på – varför inte IPA och suröl eller något annat gott? Det är bara att välja din favorit, eller kanske är det dags att prova på något nytt? 

Ölprovningen pågår i ca 1,5 – 2 timmar. Oavsett vad du väljer så kan du vänta dig härligt sällskap och en kunnig ölmästare som är redo att guida dig genom denna smakrika resa i en mysig lokal vid Västra hamnen intill Öresund som skiljer oss från Danmark. 

  • Max 28 platser per event

  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Fem goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar