Ölprovning i Malmö 2023 | Perfekta överraskningen till en ölälskare

Ölprovning i Malmö

50 omdömen

Om Upplevelsen


Låt dig guidas i ölets värld av vår erfarna ölmästare på en underhållande ölprovning i exempelvis vår mysiga ölkällare i Västra hamnen eller på Malmös Vinateljé. Du kommer att få provsmaka några utsökta öltyper tillsammans med goda smakbitar. Vem vet, du kanske hittar din nya favoritöl? 

 

Öl är en populär dryck som har funnits i tusentals år, och som avnjuts lika fint idag som för många år sedan. Människor har faktiskt bryggt och jäst öl lika länge som man har bakat bröd. Tillsammans med vin är det en av världens mest populära alkoholhaltiga drycker och det finns en stor mängd olika varianter, alla med olika smaker och kvaliteter att utforska.

 

På en provning hos oss får du smaka på olika goda öler tillsammans med noga valda tilltugg, såsom choklad, ost och även lakrits. Alla kombinationer har en egen påverkan på ölets smak. Du får också många tips på hur du kan fortsätta lära dig mer om denna värld av smaker även på egen hand.

 

Utöver det vanliga ölprovningarna så finns det också många speciella teman att välja på – varför inte lager och suröl eller något annat gott? Det är bara att välja din favorit, eller kanske är det dags att prova på något nytt? 

 

Oavsett vad du väljer så kan du vänta dig härligt sällskap och en ölmästare som är redo att guida dig genom denna smakrika resa!

  • Max 28 platser per event

  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Fem goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.8/5
av 50 omdömen
MA

Malin Arnberg

16 Nov 20235/5

MN

Mia Nordqvist

16 Nov 20234/5

Väldigt trevligt ställe och kompetent personal (inklusive katt)! Vi hade nog inte förstått att det till största del handlade om suröl. Men trevlig tillställning! Tack!

Platser


Datum i Malmö


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Malmö

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS