Ölprovning i Linköping - Upptäck mer om din favoritdryck

Ölprovning i Linköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Sugen på att lära dig mer om din favoritdryck? Följ då med på en unik ölprovning i Linköping. Våra ölprovningar tar plats i Linköpings härligaste lokal. Det blir garanterat en kväll att minnas och vår erfarna ölmästare lär dig allt du behöver veta om öl.

 

Öl är rikt på grundämnet kisel, vilket hjälper till att öka depåerna av kalcium samt mineraler för benen, detta resulterar i starkare ben. Vi är många som uppskattar ölets brödiga smak. Idag är öl tillsammans med vin det mest självklara valet av dryck till middagar och utekvällar.

 

Vår ölmästare guidar dig igenom den långa och spännande ölhistorien och berättar mer om hur öl har producerats genom åren.

 

Öl passar bra att kombinera med de flesta smaker. Exempelvis ost eller en bit choklad passar otroligt bra till öl. Dessutom är öl jättegott till de flesta maträtter – från grillat till mer finare kokkonst.

 

Vi brukar dessutom erbjuda lite olika teman. Utmana dina smaklökar med exempelvis en ost- och ölprovning. Genom att testa olika smakkombinationer tar du smaken av öl till en helt ny nivå. När du sedan vid kvällens slut lämnar vår mysiga lokal i Linköping, kommer du att ha etablerat en bra grund för hur du ska kunna fortsätta utforska ölets värld vidare på egen hand.

 

Ta med en vän och låt jakten på dina nya ölsorter börja!

  • Rolig ölprovning för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Sex goda öler med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Linköping


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Linköping

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS