Ölprovning i Göteborg

35 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med dig en god vän och häng med på en smakrik ölprovning i Göteborg! Under kvällens gång kommer du att lära dig om ölets spännande historia, samtidigt som du njuter av några utvalda öltyper tillsammans med passande tilltugg. 
 

En av våra äldsta och mest uppskattade drycker är öl, och den har funnits till lika länge som man har bakat bröd – i tusentals år alltså. 
 

På en ölprovning hos oss får du doppa tårna i dess spännande historia, samtidigt som du får smaka på några noga utvalda öltyper av en av våra duktiga ölmästare. Utöver historia och provsmakning så får du lära dig mer om dem bästa smakkombinationerna för just öl, samt massor av goda råd för hur du ska kunna utforska denna värld av smaker även på egen hand efter provningens slut. 
 

Missa inte heller att följa med oss på en av våra ölvandringar där du får utforska lokala öler från västkusten, eller lär dig mer om ölbryggning i ölmeckat Göteborg!
 

Kom förbi efter jobbet eller under helgen och njut av denna ädla dryck i härligt och glatt sällskap i en av våra lokaler i goa och glada Göteborg! Provningen är ca 1,5 – 2 timmar lång. Välkommen! 

  • Roliga ölprovningar för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Noga utvalda öler

  • Längd: cirka två timmar