Matprovning online 2023 | Lär dig mer om mat med en expert!

Matprovning Online

0 omdömen

Om Upplevelsen


NYHET! Följ med på en spännande matprovning online hemma framför tv:n eller datorn! Bjud in dina vänner och familj och skapa en oförglömlig smakupplevelse! Du kommer att få prova goda maträtter tillsammans med en expert. Det här vill du inte missa! 

Älskar du mat, men också bekvämligheten i att kunna lära dig och ta del av matkulturer, seder och inspiration direkt framför din dator? Då har vi ett matevent som passar dig! Bjud över släkt och vänner på en smakresa som ni kan avnjuta direkt online.

 

Att kombinera fröjden av att äta god mat samtidigt som du lär dig allt om dess historia och användningsområden är ett intresse och en passion för så många fler än dagens utbildade kockar.

 

På våra matprovningar online har vi olika matteman där våra experter går igenom allt som har med tillagning, smaker och passande kombinationer att göra. Du kommer att lämna eventet full av ny inspiration och ett matsug som heter duga!

 

Våra matevent pågår i cirka 1 timme där våra personliga matexperter delar med sig av alla sina matkunskap och erfarenheter där ni tillsammans smakar på goda maträtter och delikatesser i enlighet med kvällens tema.

 

Vem har sagt att en matprovning inte är möjligt hemifrån? Dessa matprovningar är någonting du helt enkelt inte vill missa!

  • En rolig och spännande upplevelse!

  • Professionell och personlig matexpert

  • Tio utvalda delikatesser

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Datum online


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS