Cognacsprovning i Jönköping - Hitta din nya favorit!

Cognacsprovning i Jönköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en cognacprovning hos Spritbaren i ljuvliga Jönköping. Komma förbi efter jobbet eller ta med dig en god vän för att njuta av en lärorik smakupplevelse.

 

Cognac är en typ av brandy som tillverkats på vin av den gröna druvan ugni blanc. Det första steget i tillverkningen av cognac är att ett basvin destilleras. Vid denna destillationen separeras alkoholen från andra ämnen, vilket leder till att alkoholhalten höjs. Spriten tillverkas i vinregionen med samma namn i västra Frankrike.

 

Under en av cognacprovningarna får du under cirka 60 – 90 minuter smaka på 5 olika sorters cognac som du själv har valt ut. En av våra kunniga cognacexperter kommer därefter gå igenom sorterna.

 

Utöver detta får du även lära dig mer om hur cognacen tillverkas och du kommer att få veta vad det är som skiljer de olika sorterna åt. Under provningen får du även en förklaring till varför cognacen smakar olika även om de är gjorda på exakt samma sätt. Under provningen får du även en historielektion i cognacens historia. 

 

Varmt välkommen till en kväll du aldrig kommer glömma!

  • En lyxig och underhållande provning

  • Professionell cognacsexpert

  • Fyra utvalda Cognacssorter + tilltugg.

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Jönköping


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Jönköping

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS