Ciderprovning i Stockholm 2023 | Källarvalv Gamla Stan

Ciderprovning i Stockholm

0 omdömen

Om Upplevelsen


De flesta ser på cider som en blaskig alkoläsk att dricka i brist på annat. Tyvärr är det en alltför utbredda syn på cider i Sverige och det vill vi göra skillnad på! Det är väldigt få som har provat en riktig cider och ännu färre som känner till vetenskapen, eller snarare konsten, som ligger bakom denna perfekta balans av sötma och syrlighet.


Oavsett om du aldrig har öppnat en ciderflaska med en riktig naturkork eller inte, får du nu chansen att upptäcka de utsökta finesserna som denna dryck har att erbjuda. Följ med på en spännande ciderprovning, där du får chansen att prova lagrad cider gjort på 100% must utan artificiella smakämnen. Vi vill ge dig chansen att upptäcka ett riktigt traditionellt hantverk! 


Information Ciderprovning
En ciderprovning pågår i cirka 1,5 timme. Sommelieren guidar dig genom grundsmakerna, vilket är den första, nödvändiga etappen till att lära känna ciderns uppbyggnad och metodik. Därefter landar vi i själva ciderprovandet. Vi kommer att presentera cider från olika delar av Europa för en komplett smakpalett av ciderns mångfald, vilket vi provar tillsammans med passande smakbitar. Vi kommer också diskutera olika tillverkningsmetoder och framför allt guida dig igenom en smak- och doftupplevelse som kommer att förändra din syn på denna dryck för alltid! Varmt välkommen till en unik sommarupplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

  • Fem utvalda cider tillsammans med tilltugg

  • Professionell och personlig sommelier

  • En provning för alla nyfikna

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS