Champagneprovning i Växsjö - Unna dig lyx i vardagen

Champagneprovning i Växjö

0 omdömen

Om Upplevelsen


Bjud med någon du tycker om på en lyxig kväll som ni sent kommer att glömma! Följ med på vår festliga champagneprovning i en av Växjös mysigaste lokaler. Enastående bubbel, härligt sällskap och många skratt utlovas!

 

Champagne är en tidlös klassiker. Det finns så mycket spännande att berätta om denna festliga dryck. Visste du exempelvis att den traditionella champagneflöjten egentligen inte alls passar bra att dricka champagne ur? Den smala öppningen hindrar doften från att komma fram och förklarar varför man inte känner så många aromer alls. Har du inga champagnekupor hemma så är ett vanligt vitvinsglas att föredra framför champagneflöjten.

 

Champagneprovningen pågår under ca 2 timmar och kommer du att lära dig mycket nytt om denna ädla dryck, samtidigt som du njuter av lyxiga champagner med passande tilltugg.

 

Under kvällens gång kommer vår proffsiga sommelier berätta mer om champagnens långa och spännande historia. Du kommer även att få lära dig mer om vilka druvsorter som används vid champagnetillverkning.

 

Vår duktiga sommelier ger dig dessutom bra och praktiska tips för att kombinera champagne med olika maträtter och tilltugg och lyckas med många spännande smakexplosioner. Champagne passar otroligt bra till rätter med syra och fett, exempelvis gratinerade skaldjur eller en krämig svamprisotto. Många associerar denna lyxiga dryck med festliga maträtter men sanning är att den passar mycket även utmärkt till vanligare maträtter, så som Fish’n Chips eller schnitzel till exempel. Vår förhoppning är att du efter kvällens slut känner dig inspirerad till att fortsätta denna smakresa hemma i ditt eget kök.

 

Efter en kväll med oss kommer du aldrig att tänka på champagne på samma sätt igen!

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 28 deltagare

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Växjö


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Växjö

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS