Champagneprovning i Västerås 2023 | Steam Hotell | En unik upplevelse

Champagneprovning i Västerås

49 omdömen

Om Upplevelsen


Skäm bort någon speciell med en champagneprovning på exempelvis det trendiga Steam Hotel vid Mälarens strand i Västerås. Utsökt bubbel, goda tilltugg och härligt sällskap väntar på dig! 
 

Bröllop, högtider, födelsedagar, studentfirande och andra festligheter. Något alla dessa tillfällen har gemensamt är att man ofta dricker champagne. Finns det någon mer passande dryck för att fira en viktig milstolpe i livet med?
 

Champagne härstammar från regionen Champagne i norra Frankrike, ett stenkast från Paris, och har en lång historia. Med det sagt så är det inte många som känner till denna historia, och få kan räkna upp fler champagnetillverkare än de mest kända.

Visst behöver man inte veta de här sakerna för att kunna njuta av ett glas bubbel, men det kan samtidigt förhöja upplevelsen.
 

Under provningens gång kommer vi att tillsammans gå igenom champagnens historia och dess tillverkningsprocess. Vi kommer även att få kunskap om vad det är som ger den dess härliga smak samt hur man går tillväga för att sabrera en flaska champagne. 

 

Självklart ska vi också provsmaka speciellt utvalda champagner tillsammans med lämpade tilltugg. Du kommer också få gott om tips och råd för hur du på bästa sätt kan matcha champagne med mat och tilltugg även efter provningens slut.

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.6/5
av 49 omdömen
MA

Margareta Andersson

30 Jun 20235/5

JC

Jan Carlsson

31 May 20235/5

Lärorikt och underhållande med en synnerligen kunnig sommelier.

Platser


Datum i Västerås


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Västerås

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS