Champagneprovning i Uppsala

9 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen på en sprudlande champagneprovning som passar den riktige livsnjutaren. Unna dig lite vardagslyx och följ med på en spännande smakupplevelse i den vackra Uppsala Saluhall vid Fyrisån! 
 

Champagne är något som får de flesta att tänka på glamour och lyx. Det är den perfekta drycken till vilket firande som helst, oavsett om det är ett 50-årskalas, ett bröllop eller varför inte ett studentfirande!
 

Få dricker denna ädla dryck utanför ett firande, men det betyder inte att man inte kan lyxa till det lite ibland bara för att - det finns alltid något att fira! 
 

Under en champagneprovning hos oss får du smaka på utvalda champagner med lättare tillbehör under cirka 2 timmar. Vår vinexpert lär dig om champagnens historia och tillverkningsprocess samt vad det är som ger den dess utsökta smak. 
 

Du kommer självklart också att få lära dig mer om hur du parar din champagne med mat och andra tilltugg så att du kan fortsätta applicera dina nyfunna kunskaper hemma och imponera på dina gäster. 

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.7/5 av 9 omdömen

Malin Hansson

16 Nov 2020 5/5

Det var väldigt bra ordnat med avstånd och tänk i denna pandemi! Superbra/trevlig sommelier som föreläste.

Annika Pettersson

09 Mar 2020 5/5

Kul och intressant provning med kunnig sommelier. Extra plus för att det inte endast testades "dyra" champagner utan blandades med andra bubbel tillverkade enligt samma metod men från andra länder och distrikt.

Platser


Datum i Uppsala


Liknande Evenemang


NYHETSBREV

SNABBLÄNKAR