Champagneprovning i Uppsala

35 omdömen

Om Upplevelsen


Spendera kvällen på en sprudlande champagneprovning som passar den riktige livsnjutaren. Unna dig en lyxig kväll genom att närvara på en spännande smakupplevelse i vackra Uppsala på exempelvis Saluhallen eller Flustret!

 

Champagne är något som får de flesta att tänka på glamour och lyx. Det är den perfekta drycken till vilket firande som helst, oavsett om det är ett 50-årskalas, ett bröllop eller varför inte ett studentfirande!

 

Få dricker denna ädla dryck utanför ett firande, men det betyder inte att man inte kan lyxa till det lite ibland bara för att - det finns alltid något att fira!

 

Under en champagneprovning hos oss får du smaka på utvalda champagner med lättare tillbehör under cirka 2 timmar. Vår vinexpert lär dig om champagnens historia och tillverkningsprocess samt vad det är som ger den dess utsökta smak.

 

Du kommer självklart också att få lära dig mer om hur du parar din champagne med mat, så att du kan applicera dina kunskaper hemma och imponera på dina gäster vid nästa middagsbjudning.

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.4/5 av 35 omdömen

Viveka Sigfridsdotter

01 Dec 2022 5/5

Fantastiskt inspirerande sommelier och verkligen värd allt 🥂

Elisabeth Ericson

14 Mar 2022 5/5

Väldigt trevligt fick lära mig mycket, kunnig sommelier. Ett mycket trevligt sällskap. Med mycket humor många skratt blev det 😅

Platser