Champagneprovning i Malmö

16 omdömen

Om Upplevelsen


Kom på en härlig Champagneprovning i Malmö! Bjud med någon speciell på en smakresa utan dess like, en lyxig kväll som ni kommer att minnas länge! 

 

Denna festliga champagneprovning äger rum i exempelvis ett mysigt källarvalv vid Västra hamnen eller på Malmös Vinateljé. Ni kommer att lära er mycket nytt om champagne, samtidigt som ni njuter av exklusivt bubbel med tilltugg. 
 

Winston Churchill sade att man bör dricka åtminstone ett glas champagne om dagen, men de flesta av oss brukar endast åtnjuta denna ädla dryck under festligheter. Finns det egentligen en bättre dryck att skåla in en förlovning, en födelsedag eller någon annan viktig högtid eller milstolpe i våra liv med?
 

Champagne är en dryck som kommer från vindistriktet Champagne i norra Frankrike, och är kanske den dryck som vi mest förknippar med firande och speciella tillfällen. Och det är sannerligen lätt att förstå varför!

Trots detta så är champagnen, utöver dess mest kända tillverkare relativt okänd bland även den mest inbitne champagnefantasten. Faktum är att du inte riktigt kan njuta av champagne på samma sätt utan att förstå lite mer om detta bubbel.
 

På en provning hos oss får du provsmaka på olika champagner med passande tilltugg, utvalda kvällen till ära av en av våra kunniga sommelierer. Du får lära dig om champagnens historia, dess grundsmaker och olika varianter. Vet du hur man sabrerar en flaska champagne? Annars är det ett bra tillfälle att lära sig det nu!

Ta med dig en god vän eller någon speciell på en kväll i lyxets och festlighetens tecken! 

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fyra utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.6/5 av 16 omdömen

Sanna Engqvist Schmitz

13 Apr 2022 5/5

Trevlig familjär miljö med lagom antal gäster. Engagerad personal och väl valda kunskaper för en amatör.

Birgitta Sandberg

28 Mar 2022 5/5

Trevligt och gott. Lagom djup information. Lokalen liten men det fungerade ändå bra med uppmärksam provningsledare.

Platser