Champagneprovning i Malmö

24 omdömen

Om Upplevelsen


Kom på en härlig Champagneprovning i Malmö! Bjud med någon speciell på en smakresa utan dess like, en lyxig kväll som ni kommer att minnas länge!

 

Denna festliga champagneprovning äger rum i exempelvis ett mysigt källarvalv vid Västra hamnen eller på Malmös Vinateljé. Ni kommer att lära er mycket nytt om champagne, samtidigt som ni njuter av exklusivt bubbel med tilltugg.

 

Marilyn Monroe badade i ett badkar fyllt med 350 flaskor av champagne. Finns det egentligen en bättre dryck att skåla in en förlovning, eller någon annan viktig högtid eller milstolpe i våra liv med?

 

Champagne är en dryck som kommer från vindistriktet Champagne i Frankrike, och är kanske den dryck som vi mest förknippar med firande och speciella tillfällen. Och det är sannerligen lätt att förstå varför!

 

Trots detta så är champagnen, utöver dess mest kända tillverkare relativt okänd bland även den mest inbitne champagnefantasten. Faktum är att du inte riktigt kan njuta av champagne på samma sätt utan att förstå lite mer om detta bubbel.

 

På en provning hos oss får du provsmaka på olika champagner med utsökta tilltugg, utvalda kvällen till ära av en av våra kunniga sommelierer. Du får lära dig om champagnens historia, dess grundsmaker och olika varianter. 

 

Vet du hur man sabrerar en flaska champagne? Annars är det ett bra tillfälle att lära sig det nu!

 

Ta med dig en vän eller någon speciell på en kväll i lyxets och festlighetens tecken!

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fyra utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar