Champagneprovning i Linköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen på en sprudlande champagneprovning i våra vackra lokaler i Linköping. Provningen passar alla som är intresserade av att veta mer om champagnens historia – inga förkunskaper krävs. Tillsammans med andra bubbelentusiaster kommer du att få smaka på exklusiva champagner med passande smakbitar.

 

Champagne tillverkas egentligen i hela världen men får endast kalla sig champagne om det är tillverkat i området med samma namn som drycken i norra Frankrike. Om det är tillverkat någon annanstans så kallas det istället för mousserande vin. Under provningen med oss kommer du att få höra mer om detta, samt vad det är för tillverkningsprocess champagnen går igenom innan den når ditt glas.

 

På tal om glas så kan det vara intressant att veta att champagneglasets form påverkar både dryckens smak och din upplevelse av den. Vår kunnige sommelier kommer även att ge dig tips och råd om hur du ska tänka när det kommer till val av champagneglas.

 

Självklart får du även njuta av utvalda champagner tillsammans med utsökta tillbehör som vår sommelier förberett kvällen till ära. Du får dessutom lära dig hur man matchar champagne med olika maträtter för att förhöja dess smak. Vår förhoppning är att inspirera dig till att fortsätta denna smakresa på egen hand.

 

Unna dig lite lyx mitt i den hektiska vardagen! Utsökt bubbel, delikata tilltugg och härligt sällskap väntar på dig!

 

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 28 deltagare

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Linköping


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS