Champagneprovning i Karlstad

1 omdömen

Om Upplevelsen


Unna dig lite vardagslyx och följ med på en exklusiv champagneprovning i Karlstad.

 

Winston Churchill var av åsikt att man borde dricka minst ett glas champagne om dagen. De flesta av oss brukar dock endast unna sig denna ädla dryck under festligheter. Champagne är den perfekta drycken för att skåla in en förlovning, en födelsedag, det nya året eller någon annan viktig milstolpe i livet med.

 

Visste du att en champagneflaska innehåller ca 49 miljoner bubblor? Eller att en flaska champagne måste ligga i minst 15 månader i källaren för att bli godkänd? Detta och mycket mer går vår kunnige sommelier igenom.

 

Champagne kan variera mycket i smak – det finns riktigt söta champagner men även helt torra. Tillsammans går vi igenom de olika beteckningarna på champagneflaskan för att göra det enklare för dig att välja rätt stil på Systembolagets hyllor. Efter kvällens provning kommer du att veta om det är en ”Brut” eller en ”Doux” champagne du ska välja, beroende på vad du ska ha den till.

 

Du kommer såklart att få smaka på några speciellt utvalda champagner tillsammans med smarriga tilltugg. Vi hoppas kunna inspirera dig till att fortsätta denna spännande smakresa på egen hand efter kvällens slut.

 

Varför inte ta med en god vän eller fira något speciellt med din partner? Skapa nya minnen tillsammans med utsökta champagner i gott sällskap!

 

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 28 deltagare

Kontakt


Omdömen

5.0/5 av 1 omdömen

Isabella Karhunen

07 Jun 2023 5/5

Platser


Datum i Karlstad


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS