Champagneprovning i Jönköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Överraska din älskling med en exklusiv champagneprovning i våra fina lokaler i Jönköping. Följ med och hör vår kunniga sommelier berätta om champagnens spännande historia.

 

Champagne är något som de flesta av oss kopplar till glamour och lyx. Champagne kan höja vilket festligt tillfälle som helst. Det är den perfekta drycken till alla sorters firande, oavsett om det är ett bröllop, ett 60-årskalas, nyårsafton eller ett studentfirande. Få dricker denna ädla dryck utanför ett firande men varför inte lyxa till det bara för att?

 

Under cirka två timmar guidar vår kunniga sommelier dig i champagnens värld och berättar om dess rika historia på ett underhållande och engagerande sätt. Vi går även igenom dess tillverkningsprocess för att ta reda på vad det är som ger den dess härliga smak. Du kommer även att få lära dig hur du ska gå tillväga för att sabrera en flaska champagne.

 

Du kommer självklart också att få lära dig mer om hur du kombinerar champagne med mat och andra tilltugg så att du kan fortsätta applicera dina nyfunna kunskaper hemma och imponera på dina gäster. Vår förhoppning är att kunna inspirera dig till att våga experimentera med olika smakkombinationer hemma i ditt eget kök.

 

Med dina nyfunna kunskaper kommer det garanterat att vara roligare och enklare att välja champagne till din nästa fest eller firande.

 

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fem utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

  • Max 28 deltagare

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Jönköping


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS