Champagneprovning i Göteborg 2023 | En smakrik present

Champagneprovning i Göteborg

11 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med vännerna till en champagneprovning i Göteborgs Vinkällare mitt i stadens hjärta och njut av några exklusiva champagner tillsammans med utvalda tilltugg. Det är ett ypperligt tillfälle att umgås, samtidigt som ni lär er något nytt och spännande!
 

Champagne är en dryck som kanske mest är synonymt med fest, glamour, flärd och lyx. Samtidigt är det en dryck som många vet väldigt lite om, och även den mest inbitne champagneälskaren kan ha svårt att nämna mer än bara ett fåtal tillverkare.

Drycken härstammar från området med samma namn i Frankrike, men tillverkas idag i många områden även utanför Frankrike. Men då får det inte heta Champagne. 

För att verkligen kunna uppskatta champagne så behöver man lära sig mer om dess spännande historia. Detta och även mycket annat får du lära dig mer om under cirka 2 timmar på en av våra champagneprovningar. 
 

Du får provsmaka olika champagner som blivit speciellt utvalda av vår duktiga sommelierer, och du får även kunskap om hur du bäst parar champagne till olika maträtter och tilltugg. Eller varför inte lära dig mer om hur man sabrerar en champagneflaska?

Perfekt för möhippa eller varför inte bara en härlig kväll ute! Vi tar emot dig i det vackra Sahlgrenska Huset mitt i Göteborg!

  • En rolig och bubblande provning!

  • Upplevelsen passar alla intresserade

  • Professionell och personlig sommelier

  • Fyra utvalda bubblande viner med passande smakbitar

  • Längd: cirka två timmar

Kontakt


Omdömen

4.6/5
av 11 omdömen
RF

Rebecca Fredriksson

22 Nov 20235/5

MO

Markus Orre

22 Nov 20234/5

Trevligt och bra arrangerat, men själva provningen var lite tunn, hade önskat mer kring själva drycken.

Platser


Datum i Göteborg


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Göteborg

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS