Partners

Partners

Bli partner
Taysta finns i ett flertal städer i Sverige och vi växer ständigt! Vårt mål är att bli Sveriges största dryckescentrum och dagligen hjälpa människor till ett rikare liv. Hos oss sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av upplevelser, allt med fokus på den enskilda parten. Organisering av både skräddarsydda företagsevenemang samt arrangerande av spännande mat och dryckesupplevelser för privatpersoner. Vi erbjuder även rådgivning till ett flertal restauranger och hotell med organisering av dryckesmenyer i kombination till mat och delikatesser.

Är du en leverantör av delikatesser eller dryck?
Vi söker ständigt nya möjligheter till att förbättra kvaliteten på våra provningar. Vill du bli en av våra samarbetspartners som möjliggör distribution av diverse varor till våra provningar, och som sätter fokus på kvalitet? Ett samarbete med Taysta hjälper er även med försäljning ut mot restauranger och hotell samt marknadsföring mot slutkund.

Är du en leverantör av upplevelser?
Vi söker ständigt efter nya kanaler och partners som ökar vårt utbud och våra vyer. Ett samarbete med Taysta hjälper er med försäljning, marknadsföring, kundtjänst, bokning och administration.

Vill du samarbeta med oss? Kontakta oss på: partner@taysta.se

NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS