Partners

Bli partner
Taysta finns i Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås och Örebro, men växer ständigt! Vårt mål är att bli Sveriges största dryckescentrum och dagligen hjälpa människor till ett rikare liv. Hos oss sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av upplevelser, allt med fokus på den enskilda parten. Organisering av både skräddarsydda företagsevenemang samt arrangerande av spännande dryckesprovningar för privatpersoner. Vi erbjuder även rådgivning till ett flertal restauranger med organisering av dryckesmenyer i kombination till mat och delikatesser.

Är du en leverantör av delikatesser eller dryck?
Vi söker ständigt nya möjligheter till att förbättra kvaliteten på våra provningar. Vill du bli en av våra samarbetspartners som möjliggör  distribution av diverse varor till våra provningar, och som sätter fokus på kvalitet? Ett samarbete med Taysta hjälper er även med försäljning ut mot restauranger och hotell samt marknadsföring mot slutkund.

Är du en leverantör av upplevelser?
Vi söker ständigt efter nya kanaler och partners som ökar vårt utbud och våra vyer. Ett samarbete med Taysta hjälper er med försäljning, marknadsföring, kundtjänst, bokning och administration.

Vill du samarbeta med oss? Kontakta oss på: partner@taysta.se

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS