Om oss

Vi organiserar högt betygsatta mat- och dryckesevent med 4,2 i omdöme av tidigare deltagare. Taysta består av en grupp passionerade och personliga sommelierer, kockar, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag.

Organisationen består av tjugotre mat- och dryckespassionerade individer som i vanliga fall arbetar på restaurang som sommelier eller kock, ölbryggare på bryggeri eller whiskymästare på destilleri. Majoriteten har en kandidatexamen inom mat och dryck från Grytthytte Akademi eller liknande examina. Med andra ord, vi kan verkligen det vi lär om och vill gärna bidra med den kunskapen till dig!

Vi organiserar intressanta och spännande mat- och dryckesevent med fokus på att skapa upplevelser som är roliga och lätta att ta till sig. Vi har skurit bort mycket av det pretentiös inom dryck för att just skapa en upplevelse som alla kan njuta av. Vare sig du är novis med lite kunskap eller har varit på många provningar tidigare.

Under juli och augusti har vi alltid två månader sommarstängt. Då reser vi runt bland några av världens alla restauranger, vingårdar, bryggerier och destilleri för att hitta intressanta drycker och livsmedel som vi kan presentera för dig.

Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen!

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS