Om oss

Om oss

Taysta Omdöme
Vi organiserar högkvalitativa mat och dryckesevent med högt omdöme av tidigare deltagare. Taysta består av en grupp passionerade och personliga sommelierer, kockar, ölbryggare och whiskymästare som organiserar samt kvalitetssäkrar diverse mat och dryckesupplevelser för både privatpersoner och företag.

Vi på Taysta
Organisationen består av nu över ett hundra mat- och dryckespassionerade individer som i vanliga fall arbetar på restaurang som sommelier eller kock, ölbryggare på bryggeri eller whiskymästare på destilleri. Majoriteten har en kandidatexamen inom mat och dryck från Grytthytte Akademi eller liknande examina. Med andra ord, vi kan verkligen det vi lär om och vill gärna bidra med den kunskapen med dig!

Spännande mat och dryckesevent
Vi arrangerar spännande mat- och dryckesevent med fokus på skapandet av en rolig upplevelse som alla kan njuta av. Vi har skurit bort mycket av det pretentiös inom dryck för att kunna förmedla det allra viktigaste, njutning av av god mat och dryck. Vare sig du är novis med lite kunskap eller en expert med väldigt stor kunskap så har vi något för dig.

Du hittar även några av våra spännande mat och dryckestips i våra sociala medier - följ oss på facebook

Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft och smak. Vi strävar alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. 

Varmt välkommen!

NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS