Skogsbad i Stockholm 2023 | Shinrin yoku

Skogsbad i Stockholm

0 omdömen

Om Upplevelsen


Gå på Shinrin yoku - Japanskt skogsbad. Upplev de olika positiva effekterna som skogsbad har för din hälsa. Ett avkopplande sätt att komma bort från stressen.

 

Den perfekta aktiviteten för någon som behöver komma ner i varv och slappna av mitt i den hektiska vardagen. Aktiviteten äger rum söder om Söder i det fina naturreservatet Årstaskogen.  

 

Vår duktiga guide Stefan delar med sig av spännande historiska berättelser som kan kopplas till detta område. Sedan kommer du även höra mer om hur träden kommunicerar med varandra.  

 

Vandringen sker i långsam takt för att alla deltagare ska hinna uppleva naturen. Det finns inget bättre ställe att vara på än skogen för att känna sig mindre stressad på en gång. Forskning har bevisat att naturen med sin friska luft och grönska har en positiv inverkan på hälsan. Visste du att skogsbad används över hela världen för att behandla och förebygga stressrelaterade sjukdomar?

 

Följ med och upplev ett nytt sätt av att vara i naturen. Under guidens ledning kommer du att skogsbada genom att lyssna på ljuden, ta in de olika lukterna skogen bjuder på och krama träd.  

 

Skogsbadet avslutas med goda ekologiska dryck och snacks. Följ med och upplev naturen på ett nytt sätt!

  • En avslappnande och holistisk upplevelse

  • Tid: ca 2 timmar

  • Guidad av certifierad herbalist och skogsterapiguide

  • Spendera en dag i naturen

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS