Upplevelser
Skribent Andrea
Apr 28, 2018

Aktiviteter på en möhippa eller svensexa

En paus i planeringsstressen


Följ med oss på en genomgång av några vanliga aktiviteter på en möhippa eller svensexa. Vi tipsar om våra bästa aktiviteter och nöjen! Tiden innan ett bröllop är en spännande tid. Man får planera sin livs största kärleksfest in i minsta detalj. Detta betyder också att brudparet har en hel del jobb att genomföra. Man måste hitta lokal, kläder, catering, blomsterarrangemang, skicka inbjudningar och listan bara fortsätter. Mitt i stressen, vill vänner och familj få brudparet att stanna upp och tänka "jag ska verkligen gifta mig!". Det gör vi genom att skapa en minnesvärd och rolig möhippa för bruden eller en svensexa för brudgummen.

Tips för en lyckad möhippa


En möhippa är allt som oftast en överraskningsfest för den som ska gifta sig. Personen i fråga har ingen aning om när evenemanget kommer att ske eller vad för aktiviteter det kommer att bli. Det finns många olika saker man kan göra på en möhippa. Målet är att brudparet ska vara ifrån varandra under minst en dag och vara omgiven av sina vänner under ett fullspäckat schema. Den perfekta möhippan skapar en känsla av att man är ständigt på väg till nästa plats. Det är alltid något nytt och roligt på gång. Det ska vara ett minne för livet!

Taysta erbjuder en rad olika event som passar till olika tillfällen. Om du planerar en möhippa eller en svensexa, så har vi flera förslag till hur uppläggningen kan se ut. Vi är en grupp passionerade och utbildade kockar, sommelierer, whiskymästare och ölbryggare. Tillsammans jobbar vi hårt för att skapa roliga och givande event som våra gäster sent ska glömma. Vi välkomnar våra kunder att komma med sina egna idéer så att vi kan skräddarsy eventet för just er.

Läs även: Spännande vinprovning hemma hos dig!

Välj en lek att utföra under middagen


Taystas team kan verkligen sina grejer och kan garantera kvaliteten på både middagen samt provningen. Vi erbjuder exempelvis smakrika choklad- & vinprovningar, champagneprovningar, ost- & ölprovningar samt spännande whiskyprovningar med marmeladkulor! Allt är verkligen utsökt.

Vi skapar riktigt roliga smakupplevelser i våra lokaler innan, under eller efter middagen till ett riktigt bra paketpris. Evenemangen tar plats på exempelvis lyxiga Sheraton Hotell eller Grand Hotell.

Om ni snarare är ute efter ett privat event på önskad plats så är det något vi garanterat kan genomföra. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

För att förvandla provningen till en riktigt rolig möhippa/svensexa, saknas bara lekar och utmaningar. Här är några av Taystas tips på hur er provning ska bli till en riktig succé;

- Kyssa/gifta/döda. Den här leken har blivit känd under de senaste åren och garanterar mycket skratt! Bruden får en liten påse med lappar i. På lapparna står det olika namn på kändisar, ex och vänner. Bruden drar tre lappar åt gången och måste säga vem av personerna hon vill kyssa, gifta sig med och döda. Det kan stundtals bli lite socialt knepigt och pinsamt, men också väldigt roligt!

- Samla telefonnummer. Ni ger bruden ett uppdrag; att samla in så många nummer från personalen på plats som möjligt! Denna utmaning innebär att bruden tvingas att hitta på en god anledning till varför hon vill ha en service, bartender eller till och med sommelierens telefonnummer. Hon måste använda sin charm och list, även om det kan bli lite pinsamt! Den här leken blir speciellt rolig för brudens vänner och är som allra roligast på ett stort hotell!

Missa inte: En lyxig provning med Champagne får hela kroppen att bubbla

Boka din aktivitet här!


Vin, choklad, middag och lekar - visst låter det roligt? Vi har många lekar och idéer för att gör er kväll till en succé! Hör av sig så berättar vi mer! Nu har vi berättat all du behöver veta: vilka vi på Taysta är, hur vi kan forma våra provningar efter era önskemål och förslag på några av våra aktiviteter. Sedan är vårt sista tips att anpassa ert val av provning efter vad bruden/brudgummen skulle uppskatta mest. Vilket ni än väljer, kommer de definitivt att få en upplevelse fylld av magi, skratt och inspirerande smaker.

Pris varierar mellan 200 till 625:- per person beroende på typ av event och önskad kvalitet på drycken. Gäller för grupper om minst 8 personer. Hör gärna av dig för prisförslag: event@taysta.se

Vi arrangerar möhippor och svensexor i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Halmstad, Växjö och Karlstad.

 

Rekommenderat

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS