Spännande mordgåta med middag i Uppsala

Mordgåta med middag i Uppsala

10 omdömen

Om Upplevelsen


Tycker du om deckare och true crime? Då är det här något för dig! Istället för att prata väder med din bordsgranne så får ni lösa ett mysterium. Det har nämligen skett ett mord. Och det blir upp till er och de andra deltagarna att lista ut vem det var som gjorde det. 

 

På Scandic Nord i Uppsala bjuds ni på en härlig middag med aktivitet.  Det serveras förrätt och sen varmrätt. Upplevelsen avslutas med en kopp kaffe samtidigt som lösningen av mordgåtan presenteras.

 

Kvällen börjar med en introduktion var alla deltagare får den information som behövs. Sen börjar äventyret när ni sätter er ner för att äta middag. Det lönar sig att göra sitt bästa, för även om man inte råkar vara den som knäcker gåtan, så kan man vinna andra priser i slutet av kvällen. 

 

Alla deltagare får en rollbeskrivning av de energiska och erfarna instruktörerna. Där kan det också komma fram att man har någon uppgift som ska utföras under middagens gång. Både du och de andra deltagarna får också ledtrådar som man kan förhandla till sig på olika sätt. 

 

Under middagen uppstår händelser som kan vara avgörande för att få fast mördaren. Så det gäller att ha öron och ögon öppna även om maten är fantastisk. 

  • Spännande, engagerande och roligt

  • Längd: ca. 3 timmar

  • Fantastisk smakupplevelse

  • Lös en mordgåta

Kontakt


Omdömen

4.8/5
av 10 omdömen
SN

Sofia Norling

21 Sep 20235/5

MT

Maria Thorsell

23 Aug 20235/5

Roligt, spännande och klurigt. God mat och fin service från både arrangörer och Scandic Uppsala Nord.

Platser


Datum i Uppsala


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Uppsala

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS