Spännande mordgåta med middag Göteborg 2023 | En upplevelse utöver det vanliga

Mordgåta med middag i Göteborg

24 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen på en spännande middagsupplevelse där du inte bara får njuta av en god middag, utan också får lösa ett mysterium. Det har inträffat ett mord, och nu behöver du och dina bordsgrannar lista ut vem mördaren är och lösa mordgåtan!

 

På GTS festvåning i centrala Göteborg får ni avnjuta en härlig middag som gjorts utifrån omsorg och omtanke. Det bjuds på förrätt och varmrätt, och efter maten serveras också kaffe. 

 

Mordgåtans lösning får sin start när gästerna slår sig ner vid middagsbordet. Nu presenteras först upplägget av de fantastiska instruktörerna. De har lång erfarenhet och passion för sitt jobb. Alla deltagare kommer att få en gästlista och en egen rollbeskrivning med ledtrådar och uppgifter. De här uppgifterna ska göras och ledtrådarna kan användas för att lista ut vem mördaren är. Kan mördaren ha varit mannen som höll ett känslosamt tal? Det lönar sig att vara beredd på det mesta, för under middagen kan den hända oförväntade saker. Kanske får ni reda på en hemlig kärleksaffär? Eller någon slags handelstransaktion som kan komma att vara avgörande i utredningen. 

 

Efter middagen så serveras kaffe,  och i samband med det delas det också ut priser för exempelvis "bästa lösning"  och "mest pengar". Kvällen kommer helt säkert att erbjuda på skratt och spänning, kanske till och med lite adrenalin. 

  • Spännande, engagerande och roligt

  • Längd: ca. 3 timmar

  • Fantastisk smakupplevelse

  • Lös en mordgåta

Kontakt


Omdömen

4.6/5
av 24 omdömen
JE

Jenny Edoff

13 Sep 20235/5

HE

Henrik Erlandsson

10 May 20234/5

Kul kväll och bra story och intrig, händelseförlopp. Lite för mycket text o instruktioner från början! Men det löste ut sig..

Platser


Datum i Göteborg


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Göteborg

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS