Ölbryggarkurs Göteborg 2023 | Lär dig mer om ölbryggning i hemmet

Ölbryggarkurs Göteborg

7 omdömen

Om Upplevelsen


Samla dina bästa kompisar och ta del av en ölbryggarkurs i en av våra mysiga lokaler i Göteborg! Kvällen bjuder på en introduktion till ölbryggning, samtidigt som du tillsammans med vår ölmästare brygger den goda ölen.

 

Ölets historia är fascinerande och lika lång som vår civilisation. Den mångsidiga drycken kan spåras till forna Mesopotamien så långt bak som 5 500 år i tiden. Tekniken för ölbryggning har kultiverats under en väldigt lång tid och vi har kommit en lång bit på väg! Idag finns en hel uppsjö av ölsorter och ölstilar.

  

På vår ölbryggarkurs får du lära dig grunden av ölbryggning. Vilka råvaror du kan använda och hur de påverkar smaken, tips och trix samt bryggeriteknik. Du får även njuta av färsk nybryggd öl och ta del av alla hemliga knep för hur du på bästa sätt brygger din egen öl hemma. Vi går igenom grunderna för ölproduktion och gör en djupdykning i ölens spännande historia.

 

Information Ölbryggarkurs

Detta event pågår i 3-3,5 timme och vår passionerade ölmästare tar med er på en tur ni sent kommer att glömma. Förutom den nyfunna kunskapen kring ölbryggning går ni även hem med ett färdigsammansatt kompendium med goda ölrecept som släcker törsten hos alla ölälskare.

 

Ölproduktion är en rolig, social och smakrik upplevelse som lämnar få oberörda. Bli din egen ölmästare med våra knep och knåp och sätt igång med din egna ölbryggning hemma!

  • Rolig ölbryggarkurs för alla intresserade!

  • Professionell och personlig ölmästare

  • Kompendium med bryggningsinstruktioner och ölrecept

  • Pågår: 3,5 timmar

Kontakt


Omdömen

5.0/5
av 7 omdömen
IE

Ingrid Eriksson

06 Sep 20235/5

AA

Anna Alte

30 Nov 20215/5

Jättebra snabbkurs i ölbryggning. Vi fick grunderna, som bekräftade att vi redan gjort mycket rätt, men också nya tips och recept på hur vi kan gå vidare och testa egna smaksättningar mm.

Platser


Datum i Göteborg


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Göteborg

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS